University of Connecticut, Waterbury Campus, Courtyard Improvements

As part of the Connecticut Commission on the Arts, Universities within Connecticut have received grants to place artwork within public spaces. The University of Connecticut Campus in Waterbury has chosen to work with Barton Rubenstein of Rubenstein Studios to create a large water sculpture entitled “Synergy.” BL Companies was hired to aid the artist in locating his sculpture within an existing courtyard. Also included in the project was the renovation of the entire courtyard with outdoor seating areas, a basketball court, and lawn area for active recreation. Special emphasis was placed on integrating the courtyard into the existing urban fabric, and creating spaces that are fully ADA-compliant.

University of Connecticut, Waterbury Campus, Courtyard Improvements was last modified: October 7th, 2014 by BL Companies